Motionsguidens logo

onsdag, oktober 05, 2005

Motionsguiden.se bloggar!


Välkommen till Motionsguidens blogg!

Motionsguidens hemsida ligger fortfarande under utveckling. Vår ambition är att sidan ska bli klar innan årets slut men innan dess ska du kunna få ett smakprov på vad som kommer. På bloggen kommer du kunna få ta del av korta artiklar som i framtiden kommer att publiceras på hemsidan. Motionsguiden.se kommer att innehålla betydligt mer än bara artiklar och information om dessa tjänster kommer att dyka upp som seperata inlägg på bloggen. Så håll utkik efter det!

Artiklarna här kommer framför allt att inrikta sig mot människor som vill börja träna eller precis har börjat. Det kan vara svårt att motivera sig själv när motion och träning inte är en del av vardagen. Det är lätt hänt att det glöms bort eller prioriteras bort. Men det finns många olika sätt att höja sin motivation. Så fortsätt läs och berätta gärna om bloggen för alla känner.

Du får mer än gärna ställa frågor eller ge mig feedback. Du kan göra det antingen genom att lämna kommentarer eller mejla mig på denna adress: info@motionsguiden.se

Filip Lam
fil. kand. idrottsvetenskap

Etiketter: ,1 Kommentarer:

Anonymous Zoki sa...

Det känns skont va??

20 oktober, 2005 22:35

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se