Motionsguidens logo

onsdag, maj 24, 2006

Nike + Apple = iPod Sport Kit

75 procent av alla som joggar gör det med musik. Inte så konstigt att ett av världens största sportinriktade sportföretag väljer att samarbeta med världens populäraste tillverkare av bärbare musikspelare.

Nike har skapat en sko, Nike Moire som har fått en inbyggd sensor som håller reda på en hel del nyttig information. Skon ger löparen direkt feedback på hastighet, distans och kaloriförbränning. En sådan sko i kombination med musik ska givetvis göra löpningen ännu roligare.

Hälften av alla som äger en iPod använder den när de springer. Nu har dessa möjlighet att göra löprundan ännu coolare med hjälp av iPod Sport Kit. Med hjälp av den kommer skon att kunna kommunicera med iPoden. iPoden kommer med hjälp av en talröst berätta för dig hur snabbt eller långt du har sprungit, hur mycket du har kvar mm. Hur koolt som helst! Efter löprundan kan man också föra över all information till datorn.

Synd bara att iPodens ljudkvalité inte är den bästa. Mitt exemplar av iPod vet iaf inte vad bas är för något. Det verkar som det är fel på hörlurarna men Apples vänliga kundservice ignorerar det hela. Grymt ljud är det dock i Sony Ericssons Walkmantelefoner :-)

iPod Sport Kit kommer att börja säljas i USA om 60 dagar för cirka $29. När den lanserar i Europa och Sverige är oklart.

Etiketter:1 Kommentarer:

Blogger Nadia Silva sa...

åhhhh vill ha! msåte bara skaffa i pod först!

02 juni, 2006 12:19

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se