Motionsguidens logo

fredag, september 22, 2006

Färska frukter och grönsaker hemlevererat

Steve från TrainingTime tipsar om ett dansk företag som levererar färska frukter och grönsaker direkt till din dörr. Du hörde rätt, tänk dig att inte behöva gå utanför huset ens för att köpa nyttiga livsmedel.

Årstiderna heter företaget och det går bra att göra en beställning direkt från deras hemsida. Man kan få regelbundna leveranser varje vecka, varannan vecka eller hur man nu vill ha det. Super! Man får dock inte välja exakt vad man vill ha i lådan men det finns olika typer av lådor att välja mellan.

Exempel på lådor som finns att välja:

Mixlådan: Innehåller en mix av både grönsaker och frukt.

Baslådan: Innehåller många olika typer av grönsaker

Stora fruktlådan:
Innehåller 5-6 olika sorters ekologisk frukt. Blandningen består delvis av klassiska frukter som äpplen, päron, apelsin och banan men även mer exotiska som mango, vindruvor, aprikoser och körsbär. Låter underbart!

Totalt finns det cirka 10 olika sorters lådor att välja mellan. Priset är från 139 kr till 235 kr. Frakten ligger på 35 kr oavsett hur många lådor man beställer. Det är helt klart att det är billigare att själv gå ut och handla men det kostar tid. Om man har ont om tid men ändå vill ha färska nyttiga råvaror till maten så är detta ett underbart alternativ. Jag skulle gärna vilja se att fler sådana typer av företag dyker upp.

Det är svårt att hitta någon information om de kan leverera över hela Sverige men vi skickar iväg ett mejl och återkommer till er när de har svarat.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Bild från arstiderna.com0 Kommentarer:

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se