Motionsguidens logo

måndag, oktober 02, 2006

Tips: Plånböckerna för en aktiv livsstil

En sak som inte många tänker på när det kommer till träningsmotivation är vilka prylar man omger sig med. Precis som Batman och Superman har sina kostymer så kan det vara en god idé att skaffa sig en ”träningskostym”. Tanken är att när vi tar på oss denna kostym så vill vi inget annat än att träna. Men idag ska vi inte prata om träningskläder utan andra prylar som vi kan behöva när vi tränar.

För många aktiva är det bra att ha med sig plånbok i samband med träning. Ibland är det av praktiska skäl inte lämpligt att med sig sin vanliga plånbok. Wallet 2.0 och Jimi Wallet är plånböckerna som är anpassade efter en mer aktiv livsstil.

Wallet 2.0 gör vad fler plånbokstillverkare borde göra. Den har insett att den traditionella plånboksdesignen inte tillfredställer våra moderna liv. Plånboken är tillverkad av silikon är vattentålig. Den ser inte så snygg ut men tack och lov verkar funktionaliteten vara betydligt bättre. När man öppnar plånboken så ser den ut som ett arkivsystem eller en kalender. Idén är inte ny men jag älskar möjligheten att kunna organisera plånbokens innehåll på det sättet.

Med Wallet 2.0 får man med 5 olika plasthållare som man kan använda till pengar, mynt, kreditkort, körkort, kvitton mm. Vill man inte använda sig av plasthållarna kan man ta ut dem och lägga något annat i Wallet 2.0.

Jimi Wallet är plånboken för människor som hatar plånböcker. Den har färre funktioner än Wallet 2.0 men däremot är den mindre än Wallet. 2.0. Designen är minimalistisk och materialet är vattentåligt. Jimi Wallet får plats med ett par kort och lite pengar. Bara det nödvändigaste med andra ord. Men den ser oerhört praktisk ut och vill man kan man koppla loss pengahållaren och bli ännu mer minimalistisk. Precis som kan den estetiska aspekten behöva en renovering men tanken är god och båda plånböckerna är praktiskt designade för aktiva människor.

> Wallet 2.0
> Jimi Wallet

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Etiketter: , , ,2 Kommentarer:

Anonymous Hanna sa...

Tuff plånbok.
http://video.google.com/videoplay?docid=-2424106082701925510

14 juni, 2007 08:58

 
Blogger Filip Lam sa...

Hej Hanna.

Definitivt!

/Filip
Motionsguiden.se

26 juni, 2007 05:14

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se