Motionsguidens logo

onsdag, december 13, 2006

Allt för hälsan 2006

I slutet på november besökte Motionsguiden.se Allt för hälsan på stockholmsmässan. För er som inte känner till Mässan så kan jag kort berätta att Allt för hälsan är en mässa i Stockholm för hälsointresserade. Mässan bjuder på god och nyttig mat, hälsosamma behandlingar, kurorter, egenvård, naturkosmetik, böcker och tidningar, hudvård och friskvård, motion, massage, träningsutrustning och utbildningar.

Det var första gången vi besökte mässan så lite spännade blev det. Vi provade på allt möjligt, intervjuade bland annat näringsexperten Fredrik Paulún, gick på en massa intressanta föreläsningar från bland annat Karolinska institutet och en massa annat. Vi kommer givetvis att dela med oss av allt detta.

> Översikt (uppdateras i efterhand som inlägg publiceras - denna länk ger dig en översikt över alla blogginlägg och artiklar relaterade till Allt för hälsan 2006)

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Etiketter: ,



3 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/noje/9906/26/dileva.html

14 december, 2006 01:51

 
Anonymous Anonym sa...

oj jag missade mässan, när händer nästa? om ett år? kanske händer nåt sånt i gbg också?

02 juli, 2007 13:53

 
Blogger Filip Lam sa...

Hej Joanna!

I år kommer mässan att äga rum den 26-28 oktober. Platsen är densamma. För mer information kan du besöka http://www.alltforhalsan.se/

/Filip
Motionsguiden.se

02 juli, 2007 14:34

 

Skriv en kommentar

<< Hem



Web Bloggen





Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se