Motionsguidens logo

torsdag, mars 08, 2007

Låt Joe hjälpa dig uppnå dina mål

Det är lätt att säga att man ska sluta röka, börja träna eller äta hälsosammare. Men som de flesta redan har fått erfara så är det inte lika lätt att hålla sitt löfte.

Många faller på ogenomtänka och orealistiska målsättningar. De har funderat ut hur det ser ut när de passerar mållinjen men inte hur de tar sig dit. Joe's Goals är en webbaserad gratistjänst som hjälper dig få kontinuerlig feedback - någon som berättar hur det ligger till helt enkelt.

Det är både lätt och kul att komma igång med tjänsten. Efter att ha registrerat ett konto och loggat in så börjar man med att ange ett mål. Det går att välja mellan två olika sorters mål, positiva och negativa.

Ett positivt mål skulle exempelvis kunna vara "träna" medan ett negativt kan vara "äta onyttig mat". Varje gång du tränar kryssar du i kalendern att du har gjort det och då får du en poäng (eller den poäng du har angett att ett pass ska vara värt). Och varje gång du äter ute får du ett eller flera minuspoäng (du ställer själv in hur många minuspoäng ett negativt mål är värt).


Med hjälp av enkla diagram kan du sedan följa din färd mot målet. Du kan se hur många plus du har samlat ihop under dagen, veckan och månaden. En finurlig web 2.0 funktion som utvecklaren har lagt in är att du kan se vad andra sätter för mål. På så vis kan du också få inspiration om du har svårt med det.

Joe's Goals är en enkel och rolig tjänst som gör det lite lättare för oss att uppnå våra mål. Testa den du också.

> Joe's Goals

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Etiketter: , , ,1 Kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

vad jag letade efter, tack

27 maj, 2010 21:59

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se