Motionsguidens logo

fredag, mars 07, 2008

Nu blir mobiltelefonen en plusklockaEn av världens största mobiltelefontillverkare har bestämt sig för att flörta med träningsutövare på riktigt. I samarbete med Adidas har Samsung tagit fram Samsung F110 miPhone.

miCoach är ett nytt träningssystem framtaget för att motivera, inspirera och ge idrottsutövare på alla nivåer möjligheten att nå personligt uppsatta mål, vad de än kan vara. Det är det mest avancerade interaktiva träningssystemet på marknaden som genom att samla in och bearbeta personlig data kan plocka fram individuella träningsplaner baserade på träningsnivå och målsättning.

miCoach har fem nyckelkomponenter som kombinerat ger inspirerande och personlig muntlig feedback; miCoach-mobilen, en pulsmätare, en sensor (som passar alla löparskor från adidas), kompatibla adidas-kläder samt miCoach-sajten som hjälper till att skräddarsy och analysera träningsprogram för att nå individuellt uppsatta mål.

Själva mobilfunktionerna väcker inte mycket uppmärksamhet. En 2-megapixel kamera, 1gb inbyggt minne och en medelmåttig skärm är vad denna modell har att bjuda på. miCoach finns i butik i april till ett rekommenderat cirkapris av 4500 kronor.Etiketter: ,4 Kommentarer:

Blogger Christian sa...

Adidas svar på Nikes framgångar med iPodförhållandet. Ska vi gissa att Apples iPhone kommer att få Nike+-funktionalitet framöver?

10 mars, 2008 09:17

 
Blogger Filip Lam sa...

Jag hoppas att du får rätt :-)

10 mars, 2008 18:24

 
Blogger anders.back sa...

Mycket intressant lösning.

Jag änvänder själv en pulsklocka när jag tränar. Det passar mej alldeles utmärkt.

Hittade en mycket informationsrik hemsida som handlar om pulsklockor.
Rekommenderar en titt på den sidan: Pulsklocka.nu

01 juli, 2008 15:56

 
Blogger anders.back sa...

Länken i mitt förra meddelande fungerade inte.

Denna bör fungera: Pulsklocka

02 juli, 2008 14:09

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se