Motionsguidens logo

torsdag, september 14, 2006

Stadium vill göra Sverige till ett gym

Stadium har fått för sig att försöka förvandla våra städer till en träningsanläggning. The City Is Your Stadium kallar de konceptet och det går helt enkelt ut på att använda sig av den normala stadsmiljön som ett gym.

www.thecityisyourstadium.com visar Stadium exempel på övningar som man kan utföra med hjälp av vanliga föremål som ett trottoarkant eller lekpark. Sidan är oehört flashig och en häftig upplevelse. Den kan dock tyvärr liknas med många hollywood-filmer. Rejält påkostat yttre utan något innehåll.


Har ni någonsin sett en svensk stad som liknar detta?Lekplatser kan säkert fungera jättebra som en träningsanläggning om det inte finns några barn som använder den.Vissa tycker att vanligt golv är för hårt för att kunna göra sit-ups på. Undrar hur bekvämt det är att göra sit-ups på asfalt?Att springa upp och ner för en rulltrappa låter som en helt okej idé faktiskt. Men var ska man hitta en tom rulltrappa?


Upphöjda armhävningar kan man utföra nästan överallt. Suverän övning.

Länk: The City Is Your Stadium

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Etiketter: ,3 Kommentarer:

Anonymous Fredrik sa...

Visst är övningarna bra, men om man skulle pröva på det där själv får man nog räkna med lite mer trängsel. För att inte tala om lite udda blickar från sannolikt flera håll!

Tack men nej tack, jag håller mig nog till min sportklubb trots allt. :)

14 september, 2006 13:40

 
Blogger Filip Lam sa...

jag håller med dig om att folk nog inte var vant sig vid människor som tränar överallt, än iaf ;-).

När jag gick i gymnasiet för ett par år sedan berättade min lärare att hans pappa hade blivit stoppad av polisen en gång i tiden när han var ute och joggade.

Anledningen var att jogging inte alls var vanligt i Sverige och det såg jättekonstigt ut i polisens ögon att en man springer runt i stan "utan anledning".

Som tur är det inte så idag.

14 september, 2006 14:01

 
Anonymous Fredrik sa...

Allt går väl framåt som tur är.

15 september, 2006 09:40

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se