Motionsguidens logo

fredag, september 15, 2006

Stressfri produktivitet

Ett av de vanligaste argumenten folk har till att inte träna är att de inte har tiden till det. I verkligheten handlar det oftast om att folk inte kan hantera all det informationsflöde som de utsätts för varje dag. Detta resulterar i stress och skapar ett hinder för att kunna bearbeta all input produktivt.

När man har kontroll och kan organisera ens tankar upplever man mindre stress, kan arbeta mer produktivt och känner att man har en förmåga till att kunna göra mer. Därför jag har börjat läsa David Allens bok, "Getting Things Done - The Art of Stress-Free Productivity." David Allen är en produktivitetsguru och hans metoder är omåttligt populära.

Nu kan du kan få ett smakprov på vad Getting Things Done (GTD) har att erbjuda här på Motionsguiden. Eftesom GTD handlar stresshantering och produktivitet passar det perfekt för oss som tycker att träning är avstressande. Det blir också enklare för de som tycker att de har svårt att hinna med träning att planera in träning i sitt schema när de är mer produktiva.

Den senaste artikeln är publicerad under en ny kategori som vi passande nog kallar för "Stressfri produktivitet."

Länk: Stressfri produktivitet

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , ,

Etiketter: ,1 Kommentarer:

Blogger Maria Byström sa...

Håller med. För mig är träning det absolut bästa sättet att minska stressen.

Att sitta i soffan och se på TV eller sittande framför datorn och surfa på nätet kräver så mycket mer information att "sortera" för hjärnan vilket för mig är stressande...

16 september, 2006 20:12

 

Skriv en kommentar

Länka till detta inlägg:

Skapa en länk

<< HemWeb Bloggen

Bloggtoppen.se blog search directory BlogRankers.com Hälsa bloggar Check Page Ranking

 © 2007 Motionsguiden.se